Recenze infrasauny: Pravidelná dávka zdraví u vás doma
- Saunak
- Nováček
- Obdržená poděkování 0
Hledám oni nějaké reference, prošel jsem všechny recenze co tu psali ostatní a zdá se mi super. Heuréka a aji třeba arecenze ji taky staví hodně vysoko.
Dáš mi nějaký feedback prosím?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Liborek
- Návštěvník
Zdravím, podle článku soudím, že autorem je někdo, kdo saunám rozumí, je velmi sofistikovaný a vypadá odborně. Chtěl bych se s vámi poradit o koupi infrasauny. Chtěli bychom s manželkou saunu pro dva, uvažujeme o sauně HealthLand Standard 2002 (viz zde - vas-pomocnik.cz/test-infrasaun/ , umístila se v testu na pěkném místě), ale nechci se spolehnout na testy, jako je třeba zde uvedený - neznámý autor, neznámé parametry hodnocení... rád bych tedy slyšel váš názor na výše uvedenou saunu a teoreticky i na výše uvedený test, zda myslíte, že se mu dá věřit. Díky :)
Já bych do ní šel, podle textu tady www.covybrat.cz/nejlepsi-infrasauny/ vypadá dobře a taky recenze na Heurece infrasauny-a-sauny.heureka.cz/healthland-standard-2002/recenze/ jsou v pohodě.
- andy.kr
- Návštěvník
Plánujeme si domu pořizovat saunu takže jsem ráda za každou informaci kterou na internetu najdu a doufám, že jsem taky někomu pomohla.
- DockalDoc
- Návštěvník
- Relax-Pohoda
- Nováček
- Obdržená poděkování 0
Mrknete na me videa na youtube a podporte me odberem , like a nebo komentem pod videem dekuji vsem kdo tak ucini !!
Infra sauna
- verca.fontanka
- Nováček
- Obdržená poděkování 0
- mss
- Pokročilý
- Obdržená poděkování 0
- admin
- Autor tématu
- Administrator
Pozitivní účinky saunování na lidský organismus jsou již dnes známé. Mnozí z nás využívají pobyt v sauně v rámci relaxace a odpočinku, jiní zase jako prostředek regenerace po zvýšené fyzické námaze a energetickém výdeji. Ve společnosti se saunování stalo dokonce tak oblíbenou činností a součástí týdenního režimu, že se mnozí rozhodli pro její výstavbu přímo doma. Ani Češi nejsou výjimkou a počet domácích infrasaun každoročně stoupá. Je ovšem domácí saunování bezpečné? Kolik stojí provoz a jaké parametry by měla domácí sauna mít? Pro tento článek byla vybrána domácí infrasauna od firmyMarimex, která se pyšní více než dvacetiletou tradicí na českém trhu v prodeji infrauasuny.