Diskuze o nemocech
Rýma
- SimonSt
- Autor tématu
- Expert
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
od SimonSt
Odpověděl SimonSt pro téma Rýma
Krisinka27, tak jsme dneska ráno zkusili a o něco lepší to je, ale že by cítili nějakou zásadní úlevu, to bohužel prý ne, každopádně alespoň něco, tak mockrát díky za tip! Asi zkusíme ten Nasivin a snad už bude po starostech, koukala jsem na net a vypadá to velice nadějně...
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Kristinka27
- Nováček
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
od Kristinka27
Odpověděl Kristinka27 pro téma Rýma
Zdravím, co takhle zkoušet vyplachovat nos horkou vodou se solí? Mě to vždycky zachrání, pamatuju si, že mě tohle učila ještě babička hromadu let zpět… některé babské rady se prostě neomrzí.
- kajka5
- Pokročilý
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
od kajka5
Odpověděl kajka5 pro téma Rýma
Tohle známe u nás doma až moc dobře, naše holky nosily všemožný bacily neustále a znáte to, jakmile se nachladí jedno dítě, nachladí se celá rodina, akorát nám maminkám pak nezbývá než to nějakým zázrakem vyřešit haha. Já mám osobně nejvíc ozkoušený Nasivin Sensitive, je to normálka nosní sprej, ale za to dost účinný! Nás vždycky z rýmičky vysekal aspoň o 1-2 dřív, než v minulosti, když jsem kupovala všemožné drahé vitamíny a dělala vývary.
- SimonSt
- Autor tématu
- Expert
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
od SimonSt
Rýma vytvořil uživatel SimonSt
Dobrý den, bojujeme doma s rýmou a pořád se jí ani jeden syn nemůže zbavit. Oběma je 10 let, mohli byste prosím doporučit nějaký vhodný nosní sprej, kapky nebo obecně nějaký tip, jak se toho konečně zbavit? Zkoušel jsem jim dělat vývary, dávat vitamín C i bylinky, ale žádnou větší změnu jsem nezpozoroval a začínám být trochu bezradnej.