× Diskuze a fórum o hubnutí a dietách

10 Tipů na hubnutí pro ženy

Více
#1 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma 10 Tipů na hubnutí pro ženy
Spojenec při cvičení a při dodržování zdravého životního stylu je moc důležitý, myslím si, že nějaká kamarádka by mi opravdu pomohla, a kdyby se mi nechtělo, tak by mě zkrátka vytáhla do posilovny. Ale i tak mám podporu ve své rodině, a to je super.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od Morfeus
Odpověděl Morfeus pro téma 10 Tipů na hubnutí pro ženy
To jsou všechno fajn tipy, ale já si osobně myslím, že hlavní je změna myšlení a posun k aktivnímu životu. Celý život se hlídat v jídle nejde:)) Spíš by si měl každý zvyknout na pohyb, což teda pro někoho s nadváhou bude asi šok, ale po čase si zvykne na pravidelný přísun endorfinů a pak už to pujde samo:) Pro začátek doporučuji chodit pěšky (třeba místo mhd nebo po nákupech, prostě to zařadte mezi běžné činnosti) a kdo má v okolí bazen, tak pro něj je plavání jasná volba.

• admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více
#3 od admin
10 Tipů na hubnutí pro ženy vytvořil uživatel admin

Miliony žen na celém světě se snaží zhubnout což vede mnoho „podvodníků“ k nabízení šílených diet, které nám zaručeně pomohou shodit váhu s minimálním úsilím, snadno a rychle. Bohužel, většina těchto plánů a výstřelků nemá za následek dlouhodobé hubnutí, a přestože mohou mít dobré výsledky na začátku, z dlouhodobého hlediska jsou bezvýznamné. Klíčem k hubnutí pro ženy i muže je jednoduchá teorie. Chcete-li zhubnout, musíte spálit více kalorií než jste přijali požíváním jídla a nápojů, takže budete muset zvýšit výdej nebo snížit příjem kalorií a pro nejlepší výsledky vyzkoušet kombinaci obou.

Číst více ...

Čaje