× Diskuze a fórum o hubnutí a dietách

Pocit sytosti bez zbytečného přejídání

Více
#1 od mss
Vše je to o rozložení jídla, o správném jídelníčku, více porcí jídla v ideálním množství. Pak nemůže pocit hladu přijít. Já jsem nikdy neměla s přejídáním problém, spíš sním méně než více, a někdy dokonce méně než bych měla. Ale vše je to o zvyku. Tak jak jste se naučili jíst mnoho a zbytečně nezdravě, tak dokážete jídelníček vyměnit za rozumnější porce plné zdravých potravin.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Pocit sytosti bez zbytečného přejídání

Vlákniny si dopřávám formou zeleniny. Taky mám ráda luštěniny a mrkvičku, tu si můžu dopřávat i s dětmi, jinak toho bohužel moc ze zeleniny nejí a vynechávají to. Je fajn, že žízeň dokáže na chvíli zahnat hlad. Je pro mě těžké přestat jíst před pocitem plnosti.

Také mám ráda zeleninu, už jsem si dnes dala okurkový salát, ten je prý jednou ze zelenin, která má bt zásaditotvorná, takže tím líp pro mě :) Jinak mám ráda i velice zdravou červenou řepu, ale nemám ji nasazenou a tu ze supermarketů nekupuju.

Okurek máte taky všichni doma rádi, takže se nedivím, že vám také chutná. My s mužem si děláme saláty s mlékem nebo také šopské saláty. A děti mají rády zeleninku samotnou, neochucenou, tak jim odděláme do mističky a zbytek si ochutíme.

Více
#3 od marjenka
Odpověděl marjenka pro téma Pocit sytosti bez zbytečného přejídání

Vlákniny si dopřávám formou zeleniny. Taky mám ráda luštěniny a mrkvičku, tu si můžu dopřávat i s dětmi, jinak toho bohužel moc ze zeleniny nejí a vynechávají to. Je fajn, že žízeň dokáže na chvíli zahnat hlad. Je pro mě těžké přestat jíst před pocitem plnosti.

Také mám ráda zeleninu, už jsem si dnes dala okurkový salát, ten je prý jednou ze zelenin, která má bt zásaditotvorná, takže tím líp pro mě :) Jinak mám ráda i velice zdravou červenou řepu, ale nemám ji nasazenou a tu ze supermarketů nekupuju.

Více
#4 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Pocit sytosti bez zbytečného přejídání

Více
#5 od Beata1
Odpověděl Beata1 pro téma Pocit sytosti bez zbytečného přejídání
No, a pak taky umíraj na hrozný choroby:)

www.lifestar.cz - Ostropestřec mariánský nás baví :)

Více
#6 od Kuba
Já jsem někde četl, že modelky jedí vatu, aby neměly hlad:)

• admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více

Čaje