× Diskuze a fórum o hubnutí a dietách

Jak se vyhnout přibírání během dovolené?

Více
#1 od marjenka
Odpověděl marjenka pro téma Jak se vyhnout přibírání během dovolené?

Já držim dietu vždycky před dovčou a na dovolený už si to jenom užívám. Ale místo sladkýho volim hlavně ovoce :) ikdyž zmrzlinka v Itálii na promenádě, to k dovče prostě patří ;)

Je fakt, že když je člověk na dovolené, tak si dá zmrzlinku, pivečko, to zas ano, ale to neznamená, že by kvůli tomu měl nějak zbytečně přibírat, když si hlídá další jídlo a neomezuje se v pohybu a chce se jít všude podívat a zažít si to.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od marjenka

Plavání v moři, lyžování, běhání, jízda na kole, lehký "trénink" například s vlastní vahou který vám zabere ani ne půl hodinky, ale třeba i pouhé procházky po večerech městem. Na každé dovolené lze dělat alespoň jednu z těchto aktivit :). A věřte tomu nebo ne, já se z každé dovolené vrátím o 2 - 3 kila lehčí, jelikož nesedím u počítače, případně ve škole.

Tak je to, být opravdu aktivní a i když nemáš poznávačku, ale jsi někde u moře, tak tam přece můžeš chodit po pláží, pořádně si zajít zaplavat do moře, potápět se, lovit mušle a večer jít někam na taneční zábavu a užít si ji až do rána :)

Více
#3 od marjenka

Je pravda, že když se vydám na dovolenou a budu se sama stravovat, jak by tomu bylo i doma, tak bych neměla přibrat. A když nebudu jenom tak posedávat na pláži a čekat, co bude, ale pojedu na nějaký cyklovýlet, nebo výlet na koni, tak ještě zhubnu.

Buď se opravdu stravovat stejně jako doma, nebo se zaměřit na to, kvůli čemu jsme přijeli, a když je to poznávací dovolená, tak nehrozí, že bysme se přejídali, budeme furt někde na cestách a to nám nedovolí se zbytečně přecpávat.

Více
#4 od marjenka
Tak já jsem se vrátila z dovolené a nepřibrala jsem, navíc jsem se ještě zpevnila, protože ráno po snídani jsme vyrazili někam za krásami přírody a užívali jsme si hezkého okolí, kolem oběda jsme vybalili svačinku a pokračovali v túře, pak jsme si večer uvařili jídlo a šli jsme spát, tak se nepřibírá.

Více
#5 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Jak se vyhnout přibírání během dovolené?
Je pravda, že když se vydám na dovolenou a budu se sama stravovat, jak by tomu bylo i doma, tak bych neměla přibrat. A když nebudu jenom tak posedávat na pláži a čekat, co bude, ale pojedu na nějaký cyklovýlet, nebo výlet na koni, tak ještě zhubnu.

Více
#6 od seneblachim
Odpověděl seneblachim pro téma Jak se vyhnout přibírání během dovolené?
1) nemluvil jsem o týdnu ;) možná jsem to měl upřesnit ale já jezdím tak na dvou až tří týdenní dovolené. 2) když už mluvíme o ztrátách za týden, 2 - 3 kg svalů při faktu že mám každý den zapojené posilovací aktivity za týden teké neztratím ;) 3) s odvodněním souhlasím

Více
#7 od Z3
Bohužel tě zklamu, ale většinou sousloví vrátit se o 2-3 kg lehčí z dovolené znamená ( za předpokladu, že sis na dovolené nezajel kůru oxandrolone, clenbuterol, B13 a HMB na ochranu svalů ), že jsi ztratil 2-3kg svalů, což si myslím není uplně výhra.
2-3kg tuku za týden totiž neshodíš, leda tak na vodě, která se pak ale stejně časem vrátí.

Více
#8 od seneblachim
Odpověděl seneblachim pro téma Jak se vyhnout přibírání během dovolené?
Plavání v moři, lyžování, běhání, jízda na kole, lehký "trénink" například s vlastní vahou který vám zabere ani ne půl hodinky, ale třeba i pouhé procházky po večerech městem. Na každé dovolené lze dělat alespoň jednu z těchto aktivit :). A věřte tomu nebo ne, já se z každé dovolené vrátím o 2 - 3 kila lehčí, jelikož nesedím u počítače, případně ve škole.

Více
#9 od Katka
Já držim dietu vždycky před dovčou a na dovolený už si to jenom užívám. Ale místo sladkýho volim hlavně ovoce :) ikdyž zmrzlinka v Itálii na promenádě, to k dovče prostě patří ;)

• admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více

Čaje