Diskuze a fórum o zdravém životním stylu
Probiotika
- Terkans
-
- Nováček
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
od Terkans
Odpověděl Terkans pro téma Probiotika
No my jsme letošní zimu přežili díky probiotikům od
www.probiotikus.cz/
musím říct že jsem nečekala že budou mít až tak dobré účinky na posílení imunity. Brali jsme je celá rodina a nemoci se nám obloukem vyhýbaly. já jsem je dávala i dětem a planuju je užívat celoročně.
musím říct že jsem nečekala že budou mít až tak dobré účinky na posílení imunity. Brali jsme je celá rodina a nemoci se nám obloukem vyhýbaly. já jsem je dávala i dětem a planuju je užívat celoročně.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- terinka
-
- Nováček
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
od terinka
Odpověděl terinka pro téma Probiotika
No nejlepší je dělat víc věcí. tady je zajímavý článek obečně o imunitě tak se můžeš mrknout. Je to nejen pro děti ale i dospělé
www.tantumfamily.cz/silnou-imunitou-proti-chripce/

- kajka5
-
- Pokročilý
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
od kajka5
Odpověděl kajka5 pro téma Probiotika
Osobně je beru také i mimo ATB. Samozřejmě při nich jsou ještě důležitější vzhledem k tomu, že cca 40% dospělých po antibiotikách trpí na všelijaké průjmy atp. Tak či tak za mě super věc ať už preventivně, nebo při ATB. Co se týče toho, jaké koupit... to asi záleží na osobních preferencích. Za sebe mohu rozhodně nejvíc doporučit Naturevia Laktobacily 5 (dřív Swiss nature pokud znáte), poměr cena/účinnost za mě bezkonkurenční.
- SimonSt
-
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
od SimonSt
Odpověděl SimonSt pro téma Probiotika
V naší domácnosti bereme všichni probiotika celoročně. Přeci jen je 70% imunity ve střevech a díky probiotikům se může lépe vyživit a tělo tak lépe fungovat.
- kajka5
-
- Pokročilý
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
od kajka5
Odpověděl kajka5 pro téma Probiotika
Je to poměrně jednoduché, nejčastěji se využívají jako podpora střev při antibiotikách, jelikož ty ničí krom škodlivých bakterií i ty prospěšné a je potřeba je tělu dodat zpět. Na trhu je ale probiotik mnoho druhů, takže spousta lidí používá pravidelně i mimo antibiotika a určitě mohou být velice prospěšná

- Kristinka27
-
Autor tématu
- Nováček
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
od Kristinka27
Probiotika vytvořil uživatel Kristinka27
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na probiotika. Momentálně se přechylujeme do nejchladnějšího období, naše holky vždycky skolí co může a tak přemýšlím, čím tělo podpořit. Vždycky jsem měla za to, že se používají především, když bere člověk antibiotika a ty naše holky měly naštěstí jen jednou, tak nevím. Budu moc vděčná za jakoukoli odezvu a tipy.