× Diskuze a fórum o zdravém životním stylu

Únava v těhotenství

• kajka5
  • Avatar uživatele kajka5 Autor tématu
  • Pokročilý
  • Pokročilý
Více
#1 od kajka5
Odpověděl kajka5 pro téma Únava v těhotenství
Tyjo tak to mockrát děkuji za všechny tipy, ten hořčík by mě paradoxně asi ani nenapadl! Taková banalita a co to dokáže s člověkem udělat, četla jsem teď pár článků a určitě nějakou magnesku, víc ovoce a tabletky pořídím, ty Naturevia vypadaj moc fajn. Ještě jednou díky a přeji hezký večer!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od SimonSt
Odpověděl SimonSt pro téma Únava v těhotenství
Ještě jednou ahoj, včera mi zrovna známá říkala, že jí tohle taky dělalo problémy. Nejlepší zkušenost pak prý s Naturevia tabletkami, jmenují sem, pokud si správně pamatuji, Magnesium 1 420 a jedna tabletka by měla dodat správné množství hořčíku/den. Třeba pomůžou i vám :-)

Více
#3 od Kristinka27
Odpověděl Kristinka27 pro téma Únava v těhotenství
Také zdravím, určitě zkuste zapojit do vašeho jídelníčku víc ovoce (banány, sušené meruňky), rybiček a obecně masa + luštěnin. Mělo by zabrat.

Více
#4 od SimonSt
Odpověděl SimonSt pro téma Únava v těhotenství
Hmm to lámání nehtů společně s únavou tipuju na nedostatek hořčíku, já na to v těhotenství taky trpěla Určitě mrkněte po nějakých tabletkách nebo nějaké minerálce s hořčíkem, ta taky pomáhá.

• kajka5
  • Avatar uživatele kajka5 Autor tématu
  • Pokročilý
  • Pokročilý
Více
#5 od kajka5
Únava v těhotenství vytvořil uživatel kajka5
Zdravím! Jsem ve 4. měsíci a trápí mě šílená únava + se mi abnormálně lámou nehty. Obvoďáka mám docela z ruky a určitě se nechci cpát milionem nakopávačů a prášků na předpis, nemáte nějaký účinný tip, co pomohlo vám?

Čaje