× Diskuze a fórum o závislostech

Gambleři

Více
#1 od marjenka
Odpověděl marjenka pro téma Gambleři

Já jsem jenom chvilku v hospodě pozorovala, jak někteří muži přišli z práce a naházeli do vherních automatů celou svoji výplatu a ještě si půjčili něco od servírky. Je to fakt závislost, která neničí je, ale ji celé jejich rodiny. Takže kamarádkovi držím pěsti, ať to vydrží a nespadne do toho znovu.

Tak to je opravdu smutné, když zahodili všechno, kvůli čemu chodili celý měsíc do práce a dali to do chřtánu nějakému hloupému stroji. Ale co potom ty jejich rodiny, to byly teda chudáci lidé. Také doufám, že to vydrží a nespadne znovu do toho.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od marjenka

To je opravdu obdivuhodné. Díky bohu s tím nemám zkušenost, ale četla jsem, že závislost na hraní je velmi nebezpečné jak pro člověka samotného tak pro rodinu a přátele. Dostat se z toho je nesmírně těžké a chce to opravdu silnou vůli.

Je fakt, že pevná vůle je nutná při jakékoliv závislosti, ať už je to na alkoholu, nebo na čokoládě, nebo na chorobném přejídání, nebo také na závislosti na automatech. Do toho asi člověk spadne hned, ale jak se z toho dostat ven?

Více
#3 od marjenka
Tak to je moc šikovný, že se z toho dokázal dostat sám, protože vím, že takovým lidem nepomůže ani rodina, ani kamarádi, ani po dobrém, ani po zlém, zkrátka nic. Co mu tak pomohlo, nenašel si třeba holku, nebo nečekali s manželkou dítě? Musel mít přece nějaký stimul.

Více
#4 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Gambleři
To je opravdu obdivuhodné. Díky bohu s tím nemám zkušenost, ale četla jsem, že závislost na hraní je velmi nebezpečné jak pro člověka samotného tak pro rodinu a přátele. Dostat se z toho je nesmírně těžké a chce to opravdu silnou vůli.

Více
#5 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Gambleři
Já jsem jenom chvilku v hospodě pozorovala, jak někteří muži přišli z práce a naházeli do vherních automatů celou svoji výplatu a ještě si půjčili něco od servírky. Je to fakt závislost, která neničí je, ale ji celé jejich rodiny. Takže kamarádkovi držím pěsti, ať to vydrží a nespadne do toho znovu.

• Alena
  • Avatar uživatele Alena Autor tématu
  • VIP EXPERT
  • VIP EXPERT
Více
#6 od Alena
Gambleři vytvořil uživatel Alena
Mám kamaráda, co hodně hrál na automatech, prohrál mnoho peněz a měl kvůili tomu hodně problémů, jak s policí tak s přáteli. Velmi mu fandím, protože již několik let vůbec nehraje, ze všeho se dostal sám a nebyl ani na žádném léčení...

Čaje