× Diskuze o nemocech

Imunita a čistá krev - základ dobrého zdraví

Více
#1 od rybička
Odpověděl rybička pro téma Imunita a čistá krev - základ dobrého zdraví
Základem je strava, potravinové doplňky jsou jenom na doplnění. Když se snažím, aby se mi do krve dostalo co nejvíce živin z jídla, a také co nejméně éček nebo těžkých kovů, udělám pro své zdraví také hodně. Všechno, co sníme a vypijeme, se nám přece objeví v krvi.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• antoniejulie@seznam.cz
  • Avatar uživatele antoniejulie@seznam.cz
  • Nováček
  • Nováček
Více
#2 od antoniejulie@seznam.cz
Odpověděl antoniejulie@seznam.cz pro téma Imunita a čistá krev - základ dobrého zdraví
Spočívá to pouze v té šťávě, ale prosím v čisté šťávě a bez pasterizace. Podívejte se na YouTube a zadejte tam Dr Vega krev pacienta před a po konzumaci GOJI a pak poslouchejte nebo čtěte titulky a uvidíte co GOJI dokáže s tou Vaší krví. A pokud budete chtít vědět ještě více koukněte na tyto stránky ozdravi.ramissio.com

Více
#3 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Imunita a čistá krev - základ dobrého zdraví
Já vím co je GOJI, kdysi jsem o tom četla, že to má různé blahodárné účinky, dokonce jsem si to i koupila. Ale byly to nějaké plody a zde je asi řeč o šťávě, jestli to dobře chápu. Takže tahle šťáva z GOJI čistí krev? Budu jí užívat a vyčistí se? Nebo to čištění krve spočívá v něčem jiném?

• antoniejulie@seznam.cz
  • Avatar uživatele antoniejulie@seznam.cz
  • Nováček
  • Nováček
Více
#4 od antoniejulie@seznam.cz
Odpověděl antoniejulie@seznam.cz pro téma Imunita a čistá krev - základ dobrého zdraví
Jak jsem psala je potřeba vyčistit krev. A podívejte se na YouTube na toto krátké 5 minutové video
Dr Vega krev pacienta před a po konzumaci GOJI A pak když si otevřete stránky ozdravi.ramissio.com/ a přečtete si o produktech této firmy, kde je i uváděná GOJI ve videu, ale připomínám že čistě přírodní BEZ PASTERIZACE, kdy lžíce této šťávy nahradí vitaminy 27 jablek, má 50x více vitaminů než pomeranče atd. atd. Dále tam najdete specielní přírodní produkt Imunity a další tři, které působí velice silně na udržení našeho zdraví. Přečtěte si tam i reference lidí k těmto produktům, které jim pomáhají odstranit i dlouhodobé nemoci. A pokud by jste měli zájem si poslechnout prezentaci na netu napište mi na mail a zašlu Vám link a konání, je to zhruba na 35 minut. Nůj mail je antoniejulie@seznam.cz

Více
#5 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Imunita a čistá krev - základ dobrého zdraví
Imunita je základem toho, aby člověk neonemocněl - to je mi jasné. Ale jaké jsou zaručené osvědčené prostředky na posílení imunity? Já jsem třeba docela věřila na echinaceu, ale v poslední době jsem zaznamenala informace, že echinacea žádné takové účinky přispívající k posílení imunity nemá. Jak se v tom má člověk pak orientovat?

• ozdravi
  • Avatar uživatele ozdravi Autor tématu
  • Nováček
  • Nováček
Více
#6 od ozdravi
Většina lidí se svému zdraví věnuje až když jej zasáhne nemoc. Domníváte se, že děláte vše pro své zdraví? Víte, že když budete udržovat svoji krev čistou bez plísní, virů, cholesterolu, močoviny a budete dbát o silný imunitní systém, že je velmi malá naděje, že onemocníte. Denně přispívám k očistě krve a podporuji svou imunitu, a nevím co to je nemoc ani v období emidemii ať chřipkových či virových. Ale v takto udržované kondici nemá naději ani žádná jiná vážná nemoc. A nebojte nedržím žádnou dietu. Napište jaké s tím máte zkušenosti ? Velice podrobné informace zašlu na mail. Můžete psát na antoanetajulia@seznam.cz

Čaje