× Diskuze a fórum o hubnutí a dietách

EFEKTIVNÍ HUBNUTÍ: CO VŠE MŮŽE POMOCT

Více
#1 od SimonSt
Odpověděl SimonSt pro téma <script async=
Já třeba z vlastní zkušenosti mohu doporučit nechat si udělat komplet vyšetření a hodnoty tuků a vody v těle. Já aniž bych o něčem věděla měla problém s nadbytkem vody. V lékarně mi doporučili H2Out Forte na odvodnění organismu a fakt to pomohlo. Pak ty kila šli dolů daleko rychleji. Takže holky, bacha na vodu!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od mirimiri
Odpověděl mirimiri pro téma <script async=
Jestli mohu něco doporučt,tak se určitě obrátit na výživové poradce...zkoušela jsem i doma po radach kamošek různé diety a nic.Pak jsem na webz našla stránku svet-zdravi.cz a objednala jsem se.Byla to super konzultace a změřili mi hodnoty pak poradili jak dál a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Více
#3 od admin
EFEKTIVNÍ HUBNUTÍ: CO VŠE MŮŽE POMOCT vytvořil uživatel admin
...

Skoro všechny ženy a spousty mužů se odhodlávají k nejrůznějším dietám a zdravému životnímu stylu. Jen si vzpomeňte, kolikrát jste si říkali, že už tentokrát opravdu začnete. Hubnutí je spojeno především se změnou životního stylu.Nic jiného efektivnějšího činit v podstatě nelze. I přesto se ale podíváme na několik cest ke snížení tělesné hmotnosti. Mnohé ale fungovat vůbec nemusí. Jak tedy efektivně zhubnout?

Číst více ...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Čaje