Diskuze a fórum o hubnutí a dietách
EFEKTIVNÍ HUBNUTÍ: CO VŠE MŮŽE POMOCT
- SimonSt
-
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
od SimonSt
Odpověděl SimonSt pro téma <script async=
Já třeba z vlastní zkušenosti mohu doporučit nechat si udělat komplet vyšetření a hodnoty tuků a vody v těle. Já aniž bych o něčem věděla měla problém s nadbytkem vody. V lékarně mi doporučili H2Out Forte na odvodnění organismu a fakt to pomohlo. Pak ty kila šli dolů daleko rychleji. Takže holky, bacha na vodu!
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- mirimiri
-
- Nováček
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
od mirimiri
Odpověděl mirimiri pro téma <script async=
Jestli mohu něco doporučt,tak se určitě obrátit na výživové poradce...zkoušela jsem i doma po radach kamošek různé diety a nic.Pak jsem na webz našla stránku svet-zdravi.cz a objednala jsem se.Byla to super konzultace a změřili mi hodnoty pak poradili jak dál a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat.
- admin
-
Autor tématu
- Administrator
-
od admin
EFEKTIVNÍ HUBNUTÍ: CO VŠE MŮŽE POMOCT vytvořil uživatel admin
...
Číst více ...
Skoro všechny ženy a spousty mužů se odhodlávají k nejrůznějším dietám a zdravému životnímu stylu. Jen si vzpomeňte, kolikrát jste si říkali, že už tentokrát opravdu začnete. Hubnutí je spojeno především se změnou životního stylu.Nic jiného efektivnějšího činit v podstatě nelze. I přesto se ale podíváme na několik cest ke snížení tělesné hmotnosti. Mnohé ale fungovat vůbec nemusí. Jak tedy efektivně zhubnout?