× Diskuze a fórum o hubnutí a dietách

Cukr v ovoci

Více
#1 od marjenka
Odpověděl marjenka pro téma Cukr v ovoci

V ovoci je hlavně fruktóza - to je ovocný cukr, který má nízky glykemický index, ale vysoký inzulinový index. A pokud je ovoce zralé a čerstvé, pak má i velký díl enzymů, které štěpí cukry v ovoci obsažené - zralost ovoce je ale moc důležitá. Taky má ovoce dost vlákniny, které zrychluje průchod jíla trávicím traktem.


Ovoce je jiné mlsání, než když si dáš po obědě tatranku nebo čokoládu nebo něco. Protože je to cukr - fruktóza. A je to také zdravější než se lákovat bílým cukrem co obsahuje sladkost nebo čokoládky.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Cukr v ovoci
V ovoci je hlavně fruktóza - to je ovocný cukr, který má nízky glykemický index, ale vysoký inzulinový index. A pokud je ovoce zralé a čerstvé, pak má i velký díl enzymů, které štěpí cukry v ovoci obsažené - zralost ovoce je ale moc důležitá. Taky má ovoce dost vlákniny, které zrychluje průchod jíla trávicím traktem.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#3 od StrnadPetr
Odpověděl StrnadPetr pro téma Cukr v ovoci

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#4 od StrnadPetr
Odpověděl StrnadPetr pro téma Cukr v ovoci
Jenže v ovoci je fruktoza a to je uplně nco jiného

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#5 od gábi
Cukr v ovoci vytvořil uživatel gábi
Ahoj, četla jsem, že třeba v jablku je 5 kostek cukru, to teda si není zas tak dobré jís ovoce na hubnutí,ne?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Čaje