× Diskuze a fórum o alternativní medicíně

Homeopatie

Více
#1 od Ludmila K
Odpověděl Ludmila K pro téma Homeopatie
Záleží jaké homeopatika si koupíte, pokud na nich ušetříte, tak nečekejte valný výsledek. Od té doby co je používám se můj ekzém hodně zlepšil. Ludmila K

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Homeopatie
Já jsem si jednou koupila homeopatické pilule na chřipku a pomohly mi okamžitě. A to ještě byl přípravek od firmy, o které (jak jsem později zjistila) nemají zastánci té "správné" homeopatie valné mínění.

Více
#3 od suplyk
Odpověděl suplyk pro téma Homeopatie
Osobně jsem ji nikdy nezkusil, ale otci mé přítelkyně údajně homeopatie velmi pomohla. Měl jakési dlouhodobé kožní onemocnění s kterým normální medicína za cca rok léčení nic neudělala. Poté vyzkoušel homeopatickou léčbu a doopravdy to pomohlo. Nemoc se z rozsahu po celém těle zmenšila na asi cm čtvereční nad levým okem. To sice zůstalo, každopádně to ale vskutku velmi pomohlo.

Více
#4 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Homeopatie
Já osobně jsem ji párkrát zkusila, ale bez úspěchu. První jsem ji kusila u dcerky, které měla pomoct ke zmenšení mandle, ale nepomohla. Pak jsem ji ještě jednou zkusila na podporu imunity, to taky nepomohlo, takže po osobních zkušenostech nevěřím. Ale jsou lidé, kteří v ni věří.

Více
#5 od Alena
Odpověděl Alena pro téma Homeopatie
Vtipné video:)
Nicméně homeopatie je pouze vyhazování peněz a efekt žádný nemá...respektive stejný jako pití čisté vody :sick:

Více
#6 od admin
Odpověděl admin pro téma Homeopatie
:whistle:

• Evička76
  • Avatar uživatele Evička76 Autor tématu
  • Nováček
  • Nováček
Více
#7 od Evička76
Homeopatie vytvořil uživatel Evička76
Jaký je Váš názor na homeopatii?

Čaje