× Diskuze a fórum o zdravém životním stylu

Spirulina

Více
#1 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Spirulina

To je úplný zázrak ta spirulina. Já mám bohužel nějaký problém s trávením řas, protože pak zvracím. To asi nebude normální. Možná by se to dalo pojmout jako určitý detoxikační projev, ale normálně fungovat člověk při tom nemůže.
A co je to prosím "stravovací beta karoten"?

Je dobré, jak se na to díváš s pohodou, že zkrátka to bereš v kladném, a i když si ji nemůžeš dát, tak je to pro tebe detoxikace, takže je to vlastně v pohodě a ona ti vlastně v konečném důsledku pomůže, i když ne tak, jak by měla.

Ale tak ono to tak je, když člověk zvrací, je to proto, že se tělo chce zbavit něčeho co mu vadí a není pro něj dobré, a to je detoxikace. Mně bohužel v konečném důsledku řasa nepomůže, protože místo užívání 3x denně 3 tablety po dobu jednoho měsíce (aby ta detoxikace měla nějaký význam) si já dám jednu, tu první dávku a vše jde ven, tudíž dál už nepokračuju, protože těžko můžu celý měsíc jen chodit a zvracet :D

Tak tomu rozumím, taky bych si nevzpomněla pokaždé brát tabletku, když ji mám dát dětem, to si ještě vzpomenu, ale na sebe už tolik času a energie nemám. A taky rozumím tomu, proč už nepokračuješ, protože s dětmi, nebo s prací nemůžeš celý den prozvracet.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Spirulina

To je úplný zázrak ta spirulina. Já mám bohužel nějaký problém s trávením řas, protože pak zvracím. To asi nebude normální. Možná by se to dalo pojmout jako určitý detoxikační projev, ale normálně fungovat člověk při tom nemůže.

Je dobré, jak se na to díváš s pohodou, že zkrátka to bereš v kladném, a i když si ji nemůžeš dát, tak je to pro tebe detoxikace, takže je to vlastně v pohodě a ona ti vlastně v konečném důsledku pomůže, i když ne tak, jak by měla.

Ale tak ono to tak je, když člověk zvrací, je to proto, že se tělo chce zbavit něčeho co mu vadí a není pro něj dobré, a to je detoxikace. Mně bohužel v konečném důsledku řasa nepomůže, protože místo užívání 3x denně 3 tablety po dobu jednoho měsíce (aby ta detoxikace měla nějaký význam) si já dám jednu, tu první dávku a vše jde ven, tudíž dál už nepokračuju, protože těžko můžu celý měsíc jen chodit a zvracet :D

Více
#3 od marjenka
Odpověděl marjenka pro téma Spirulina

Spirulinu jsem jedla před těhotenstvím, abych si detoxikovala organismus. Jedla jsemji v prášku a věděla jsem, že je velmi zdravá, jinak mi teda moc nechutnalo. Ale zato se mi narodil zdravý syn, a to stálo za to.

A jak ses o ní dozvěděla, že by se měla jíst v těhotenství, to ti poradil doktor, nebo někde v lékárně, nebo nějaká porodní bába? A jak to teda chutnalo, po čem to mělo chuť, že to nebylo dobré, třeba tak jako špenát?

Více
#4 od marjenka

Více
#5 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Spirulina

Více
#6 od marjenka
O tom už jsem něco četla, ale že by snižovali reakce ozáření u dtí z Černobylu, to je teda fakt bomba. Je super, že dokáže spirulina bojovat s toxiny a očistit nám tělo, také cholesterol může snížit.

Více
#7 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Spirulina
Spirulinu jsem jedla před těhotenstvím, abych si detoxikovala organismus. Jedla jsemji v prášku a věděla jsem, že je velmi zdravá, jinak mi teda moc nechutnalo. Ale zato se mi narodil zdravý syn, a to stálo za to.

Více
#8 od Alena
Odpověděl Alena pro téma Spirulina
Jsem v televizi viděla, jak hotely pěstují spirulinu na střechach a potom z ní vaří nebo třeba dělají zmrzlinu...

• admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více
#9 od admin
Spirulina vytvořil uživatel admin

Čaje