× Diskuze a fórum o zdravém životním stylu

Farmářské bedýnky

Více
#1 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Farmářské bedýnky
Jo a co se týká farmářských bedýnek, tak ty jsou super. Jednou mě vezl známý domů a že se prý ještě musí cestou někde zastavit - a ono to pro farmářskou bedýnku. Tak jsem se s nimi seznámila. Bohužel když nemám odvoz domů, nemůžu pro ně jezdit. což mě docela mrzí, je to určitě skvělá věc.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Farmářské bedýnky
Já myslím, že omezení na tuzemské ovoce a zeleninu je naprosto v pořádku, je to dokonce i lepší. Jíst lokální ovoce a zeleninu je nejzdravější, cizokrajné plody nejsou našemu tělu úplně přirozené. Ale samozřejmě sem tam nějaký ten pomeranč (který američtí vědci označují za "superpotravinu" neuškodí a čaj s citronem je taky fajn.

Více
#3 od Helena
Odpověděl Helena pro téma Farmářské bedýnky
Přímo farmařské bedýnky nevyužívám, ale jezdím si přímo na jednu farmu kde mají vše okolo mléka, tedy jogurty, sýry, mléko a podobně a v létě zase jinam, kde nakoupím od brambor až po jablka, jak co zrovna roste. Znamená to tedy omezení se na naše ovoce a zeleninu, ale i tak to podporuji. Když chci v zimně "čerstvé", musím taky do supermarketu

Více
#4 od Sonik.m
Farmářské bedýnky vytvořil uživatel Sonik.m
Slyšeli jste nebo jste již vyzkoušeli farmářské bio bedýnky? Jsou plné chutného a zdravého ovoce a zeleniny, já osobně jsem s nimi byla moc spokojená. Jaké jsou vaše zkušenosti?

Čaje