10 důvodů proč jíst jogurt pro lepší zdraví
- rybička
-
- Offline
- Začátečník
-
- Příspěvky: 29
- Obdržená poděkování 0
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- mss
-
- Offline
- Pokročilý
-
- Příspěvky: 76
- Obdržená poděkování 0
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- manufaktura
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- manufaktura
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
Dnes už není nic jako dřív, ale určitě jsou jogurty, které se dají na výrobu domácího jogurtu použít. Myslím, že nejlepší jsou ty holandské bílé ve skleničce. Z těch by to mohlo jít.Když byly děti malé, tak jsem to zkoušela, dala jsem si teplé mléko a do toho pár lžiček jogurtu, tak jsem to dala pod peřinu a na druhý den z toho byl jogurt. Teď už jsem to dost dlouho nedělala, kdoví, jestli jsou takové jogurty, jak bývaly a jestli by se to zase podařilo.
Souhlasím s tím, že ta kvalita jogurtů, teda spoň většiny z nich už je někde jinde, než bývala. Asi budou opravdu vhodnější ty mléčné kvasinky. Myslím, že jogurt hollandia bude patřit k těm nejlepším, má nejvíc živých bakterií, tak bude celkově asi nejlepší.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Schwabka
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
Dnes už není nic jako dřív, ale určitě jsou jogurty, které se dají na výrobu domácího jogurtu použít. Myslím, že nejlepší jsou ty holandské bílé ve skleničce. Z těch by to mohlo jít.Když byly děti malé, tak jsem to zkoušela, dala jsem si teplé mléko a do toho pár lžiček jogurtu, tak jsem to dala pod peřinu a na druhý den z toho byl jogurt. Teď už jsem to dost dlouho nedělala, kdoví, jestli jsou takové jogurty, jak bývaly a jestli by se to zase podařilo.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- marjenka
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
- Příspěvky: 428
- Obdržená poděkování 0
No, hlavně bych volila bílý jogurt, a ne ovocný, protože vím, že ovoce, které má být jakousi přidanou hodnotou, jsou často náhražky, které kolem ovoce nešly. Takže je lepší, když máte bílý jogurt a přidáte si do něj lžičku nebo dvě domácí marmelády, a tak si vytvoříte pochoutku, kterou si zároveň uděláte i zdravou pochoutkou.
Taky mám radši bílý jogurt, ale nevěděla jsem, že ovoce nahrazují něčím, co teda ovoce vůbec není. I tak si do jogurtu dám třeba ovesné vločky nebo něco jiného a pochutnám si na tom. Někdy si tam dám třeba i tu marmeládu, když mám chuť na sladké.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- marjenka
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
- Příspěvky: 428
- Obdržená poděkování 0
O prospěšnosti jogurtu našemu zdraví bych snad ani nepochybovala, spíš jde o to, jaký jogurt si vybrat. Ne všechny obsahují "hodné" bakterie, některé firmy produkují spíš jakési rosolovité náhražky. A já osobně bych nešla ani do nízkotučných jogurtů.
Je fakt, že si člověk musí umět vybrat mezi tím, co je opravdový jogurt a mezi tím, co je fakt jenom nějaká náhrážka, je vidět, že když necháš jogurt stát venku do druhého dne, tak z něho nezůstane nic, co by složením nebo konzistencí odpovídalo jogurtu.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- marjenka
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
- Příspěvky: 428
- Obdržená poděkování 0
Právě jsem dostala mail, ze kterého vyplývá, že jogurty nejsou vůbec zdravé, ale naopak škodí cévám a způsobují trombózy. Jde jen o marketingové lákadlo na lidi, aby si kupovali pravidelně něco, co jim v konečném důsledku ještě ublíží. Je vědecky prokázáno právě českými výzkumníky, že enzimy v našem těle si s tak velkou "umělou" molekulou nedokáží poradit, usazují se pak v cévách a po nahromadění se uvolňují do krevního řečiště.
JOGURTY NE!!!
A odkud čerpáš, to je celkem dost drsné, cos napsal, protože už od mých mladých let se prosazuje, že člověk by jogurty měl do sebe dostat a taky zakysané výrobky z mléka, že jsou hezky zdravé a prospěšné pro tělo. A ono to tak není?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- marjenka
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
- Příspěvky: 428
- Obdržená poděkování 0
No prodávají na to i speciální přístroje, dělá se to z mléka a přidávají se něho speciální buněčné kultury
Přijde mi, že je to zbytečné, ten jogurtovač, že je to jenom další krám, myslím, že to jde v pohodě i bez něho a možné ty specilní buněčné kultury budou dobré, aby byla jistota, že se to povede, protože u těch dnešních jogurtů si člověk není ničím jistý.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- marjenka
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
- Příspěvky: 428
- Obdržená poděkování 0
Nezkoušel jste někdo dělat si jogurt doma?
Když byly děti malé, tak jsem to zkoušela, dala jsem si teplé mléko a do toho pár lžiček jogurtu, tak jsem to dala pod peřinu a na druhý den z toho byl jogurt. Teď už jsem to dost dlouho nedělala, kdoví, jestli jsou takové jogurty, jak bývaly a jestli by se to zase podařilo.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- marjenka
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
- Příspěvky: 428
- Obdržená poděkování 0
10 důvodů proč jíst jogurt pro lepší zdraví
Tak jogurty máme moc rádi, jsem ráda, že jsou takové zdravé, hlavně si je dávám na snídani, dám si třeba bílý jogurt a do toho si něco zamíchám, třeba ovesné vločky a hned se cítím po ránu líp a celkem i sytá. Už jsem si na to zvykla, nepotřebuju maso, nebo chleba.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Schwabka
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- manufaktura
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Schwabka
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- manufaktura
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Maruška
-
- Offline
- Začátečník
-
- Příspěvky: 27
- Obdržená poděkování 0
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- admin
-
Autor tématu
- Offline
- Administrator
-
Právě jsem dostala mail, ze kterého vyplývá, že jogurty nejsou vůbec zdravé, ale naopak škodí cévám a způsobují trombózy. Jde jen o marketingové lákadlo na lidi, aby si kupovali pravidelně něco, co jim v konečném důsledku ještě ublíží. Je vědecky prokázáno právě českými výzkumníky, že enzimy v našem těle si s tak velkou "umělou" molekulou nedokáží poradit, usazují se pak v cévách a po nahromadění se uvolňují do krevního řečiště.
JOGURTY NE!!!
A můžete sem ten mail dát? Je to totiž pěkný nesmysl co píšete, díky
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Anonym
-
- Návštěvník
-
JOGURTY NE!!!
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Ruprecht
-
- Offline
- Začátečník
-
- Příspěvky: 21
- Obdržená poděkování 0
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Karel3
-
- Offline
- Začátečník
-
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Beata1
-
- Offline
- Pokročilý
-
- Příspěvky: 68
- Obdržená poděkování 0
www.lifestar.cz - Ostropestřec mariánský nás baví :)
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- admin
-
Autor tématu
- Offline
- Administrator
-
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.