× Diskuze a fórum o zdravém životním stylu

Očista organizmu

Více
#1 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Očista organizmu
Jó, chlorella, ta mi také kdysi nadchla. Koupila jsem si pěkně extra balení v bio kvalitě a s nadšením ji začala užívat a těšila se, jak si pěkně pročistím organismus. Výsledek byl ten, že jsem celý den zvracela. Jestli to má být ta očista, tak děkuji, nechci.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od jerryna
Odpověděl jerryna pro téma Očista organizmu
očista organismu by měla minimálně jednou za rok proběhnout. Dělají se různé diety - očisty. Od jezení jen ovoce, poté jen zeleniny nebo celotýdenní půst, kdy jen pijete zelený čaj a džusy. Bohužel tohle je velmi individuální věc a nemůže si ji dovolit každý člověk. Třeba matka s miminem a dalším dítětem si nemůže dovolit celý týden nejíst, by zkolabovala! Další třeba sportovec. Sama sportuji denně, těžké silové tréninky a já se jen nenasnídám a mám hypoglykemický šok ...

Více
#3 od kiki
Odpověděl kiki pro téma Očista organizmu
Myslím, že v čerstvý zelenině je vše co tělo potřebuje...nevidím důvod do sebe cpát tablety..

Více
#4 od mss
Odpověděl mss pro téma Očista organizmu
Ne že bych žila nějak extra zdravě, ale několikrát do měsíce určitou očistu dělám. Hlavně takovou tu, že třeba jeden den jím jen ovoce, jindy zase jen zeleninu… prostě určité potraviny plné vitamínů. Ale abych pravdu řekla, nejlepší očista je ta, která nastane druhý den po nějakém večírku, kdy nemůžete nic sníst…:-D

Více
#5 od Alena
Odpověděl Alena pro téma Očista organizmu
Mě stačí vitamín C z pomerančů:)

• admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více
#6 od admin
Očista organizmu vytvořil uživatel admin

Škodlivé látky jsou přirozenou součástí našeho života. Mnoho odpadních, tudíž škodlivých látek si tělo samo vytváří. Jde o degradační produkty metabolických pochodů důležitých k zajištění všech životních pochodů a vznikaly by i v případě, že bychom žili v naprosto zdravém prostředí.

Číst více ...

Čaje