Diskuze a fórum o závislostech
Jde vůbec přestat?
- jerryna
- Začátečník
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
od jerryna
Odpověděl jerryna pro téma Jde vůbec přestat?
ano, přesně jak píšete. Vše je jen v hlavě.
Já osobně jsem musela změnit díky zdravotním potížím životní styl a to hlavně v jídle. Moje závislost bylo sladké, které jsem opravdu potřebovala. Dnes, po půl roce změny jídelníčku procházím v supermarketu kolem čokolád a cukrovinek a ani se neohlédnu. Sladká jídla řeším zdravě - všude med, místo obyč mouky dávám mouku s ovesných vloček a kopa ovoce. Je mi mnohem lépe a cítím se šťastnější.
Já osobně jsem musela změnit díky zdravotním potížím životní styl a to hlavně v jídle. Moje závislost bylo sladké, které jsem opravdu potřebovala. Dnes, po půl roce změny jídelníčku procházím v supermarketu kolem čokolád a cukrovinek a ani se neohlédnu. Sladká jídla řeším zdravě - všude med, místo obyč mouky dávám mouku s ovesných vloček a kopa ovoce. Je mi mnohem lépe a cítím se šťastnější.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- mss
- Autor tématu
- Pokročilý
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
od mss
Jde vůbec přestat? vytvořil uživatel mss
Je vůbec možné se závislostí přestat? Teď nemám žádné konkrétní téma, každý je závislý na něčem jiném. Někdo na kouření, někdo na čokoládě, někdo na partnerovi… Ale není to všechno jen náš pocit v mysli? Já zastávám ten názor, že vše je jen na našem rozhodnutí, jak se rozhodneme žít, a proto v ničem nevidím ani závislost. Vše je v hlavě.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.