× Diskuze a fórum o vztazích

Seznámení přes internet, ano či ne?

Více
#1 od marjenka
Odpověděl marjenka pro téma Seznámení přes internet, ano či ne?

Moje kamarádka se přes internet seznámila asi před dvěma rokama. Podle toho co mi vyprávěla to byl celkem mazec, odepsalo jí asi 300 chlapů, většina z nich kolem 40-50 let. Jí je 25 let, takže z toho zezačátku nebyla uplně nadšená ale nakonec jí napsal kluk ve stejným věku. S ním šla na rande a pak všem vyprávěla, jak to bylo hrozný a že s ním už nikam nepujde.... No zkrátka ted už jsou spolu 2 roky a chystaj svatbu :lol:

Jé, tak to je paráda. Taky si myslím, že by se člověk neměl nechat odradit těmi počátečními neúspěchy a pátrat dál, a když pak narazí na někoho, kdo ho zaujal, tak do toho jít a je super, že to má takové dobré a dlouhotrvající výsledky.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od marjenka

Nemějte obavu a zkuste to. Moje kamarádka se tak seznámila s partnerem právě přes internet a teď každým dnem čekají druhého potomka. Takže to opravdu funguje. Oba jsou to takové typy, které právě nechodí moc rádi do společnosti, ale jsou to intelektuálové a díky tomu, že se na internetu oťukali, tak se zbavili zábran a vztah jim hezky klape.

Je pravda, že je fůra lidí, kteří jsou takové vtáhnutí do sebe a když jsou ve společnosti, tak se raději neprojevují, tak pro takové typy by to bylo ideální, protože se nemusí překonávat a ukáží se zrovna v takovém světle, v jakém opravdu jsou.

Více
#3 od marjenka

Taky znám pár lidí, co se takto seznámili a jsou spolu, ale moje osobní zkušenost je ryze negativní a už bych do toho nikdy nešla. Odpovědělo mi asi 100 chlapů a ani jeden nechtěl poslat fotku :D Ale záleží spíš na tom, jak kvalitní je ta seznamka. Takže otázka nezní, jestli do toho jít čí nejít, ale jakou seznamku zvolit :)

No já teda co jsem se bavila s tou sousedkou, tak jsem sedla na internet a snažila jsem se pátrat, a vypadá to, že bych si ještě i vybrala ve svém věku :) Ne, chci tím říct, že určitě by se neměla házet flinta do žita v žádném věku a vyzkoušet by se mělo všechno.

Více
#4 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Seznámení přes internet, ano či ne?
Taky znám pár lidí, co se takto seznámili a jsou spolu, ale moje osobní zkušenost je ryze negativní a už bych do toho nikdy nešla. Odpovědělo mi asi 100 chlapů a ani jeden nechtěl poslat fotku :D Ale záleží spíš na tom, jak kvalitní je ta seznamka. Takže otázka nezní, jestli do toho jít čí nejít, ale jakou seznamku zvolit :)

Více
#5 od marjenka
No já sama si to ve svém věku nedokážu dost dobře představit, že bych se tak s někým seznámila, nebo že by nám to třeba potom i klapalo, že bysme se potom třeba i vzali. No ale prý to jde, ptala jsem se sousedky, co si o tom myslí a říkala, že zná lidi, co se tak seznámili a že jim to vydrželo až do teďka. Tak to asi jde.

Více
#6 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Seznámení přes internet, ano či ne?
Nemějte obavu a zkuste to. Moje kamarádka se tak seznámila s partnerem právě přes internet a teď každým dnem čekají druhého potomka. Takže to opravdu funguje. Oba jsou to takové typy, které právě nechodí moc rádi do společnosti, ale jsou to intelektuálové a díky tomu, že se na internetu oťukali, tak se zbavili zábran a vztah jim hezky klape.

Více
#7 od Morfeus
Odpověděl Morfeus pro téma Seznámení přes internet, ano či ne?
Moje kamarádka se přes internet seznámila asi před dvěma rokama. Podle toho co mi vyprávěla to byl celkem mazec, odepsalo jí asi 300 chlapů, většina z nich kolem 40-50 let. Jí je 25 let, takže z toho zezačátku nebyla uplně nadšená ale nakonec jí napsal kluk ve stejným věku. S ním šla na rande a pak všem vyprávěla, jak to bylo hrozný a že s ním už nikam nepujde.... No zkrátka ted už jsou spolu 2 roky a chystaj svatbu :lol:

Více
#8 od Beata1
Odpověděl Beata1 pro téma Seznámení přes internet, ano či ne?
To podle mě není pravda, během pár mailů zjistíš daleko víc než podle jednoho posezení u kávy....

www.lifestar.cz - Ostropestřec mariánský nás baví :)

Více
#9 od kiki
Odpověděl kiki pro téma Seznámení přes internet, ano či ne?
Spíš mám strach, že prosedím hodiny u počítače a stejně nepoznám, jaký ten člověk skutečně je

Více
#10 od Alena
Odpověděl Alena pro téma Seznámení přes internet, ano či ne?
Proč by to nemělo fungovat? Já znám spoustu lidí co se přes internet seznámili a někteří se dokonce i vzali, takže směle do toho:)

Více
#11 od kiki
Seznámení přes internet, ano či ne? vytvořil uživatel kiki
Již dlouho se nemůžu s nikým seznámit, tak mě napadlo, že bych si dala inzerát do internetové seznamky. Mám ale obavu jestli je vůbec možné, aby to fungovalo...

Čaje