× Diskuze a fórum o volném čase

Jak často se dostanete do lesa?

Více
#1 od marjenka
Odpověděl marjenka pro téma Jak často se dostanete do lesa?
Já jsem tam celkem často, protože chodíme s tím mým do přírody a máme i pejska, tak tam chodíme i s ním. Sice tam nesbíráme hřiby, ale chodíme tam, protože to tam máme rádi, je tam jiná atmosféra a taky vzduch, co dýcháte. Je to tam pěkné a bez civilizace.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Jak často se dostanete do lesa?
Kamarádka včera vyrazila na houby a chodila tři hodiny po lese a divila se, že nenašla vůbec nic, dokonce ani holubinky, nic. Tak byla celkem naštvaná, ale říkala, že i když ve městě prší, tak když v lese prší, tak je tak vyprahlý, že tu vláhu ihned nasaje a zůstává suchý, možná je to tím.

Více
#3 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Jak často se dostanete do lesa?
Snažím se být v lese celkem často, minimálně každý víkend. Buď jdeme na procházku, někdy jdeme i na pěší túru, nebo alespoň na projížďku na kole. Nevíte, jestli rostou houby?

Více
#4 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Jak často se dostanete do lesa?
Tak my máme do lesa celkem kousek, asi dva kilometry, takže pro nás není problém když je hezké počasí, udělat si malou procházečku a projít se po lese, ale na to, že les máme takříkajíc za domem, tak tam taky nejsme tak často, jak bychom měli. Ale chodíme tam rádi, to zase ano.

Více
#5 od gábi
Jak často se dostanete do lesa? vytvořil uživatel gábi
V dnešní době kdy většinu času trávíme v práci se do lesa a přírody lidi dostanou minimálně, alespoň já tak jednou za rok, máte podobnou zkušenost?

Čaje