× Diskuze a fórum o všem možném

Moravský kras - tip na výlet

Více
#1 od marjenka
Odpověděl marjenka pro téma Moravský kras - tip na výlet

To já bych si užila, o tom vůbec nepochybuji :) Ještě jsem tam nikdy nebyla, protože je to pro mě poměrně dost daleko. Ale tady kolem v místě bydliště už toho mám spoustu ponavštíveno, tak třeba jednou dojde i na tu Moravu :)

To nevadí, člověk nemusí vidět všecko, ale je fakt, že některé místo je takové magické, že to nedokážeš popsat, co tě tam tak láká a přithaje, ale je to v tom místě něco schovaného, tajného, a ráda se tam vracíš, to je právě Macocha, teda aspoň pro mě.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Moravský kras - tip na výlet
To já bych si užila, o tom vůbec nepochybuji :) Ještě jsem tam nikdy nebyla, protože je to pro mě poměrně dost daleko. Ale tady kolem v místě bydliště už toho mám spoustu ponavštíveno, tak třeba jednou dojde i na tu Moravu :)

Více
#3 od marjenka
Odpověděl marjenka pro téma Moravský kras - tip na výlet
Taky jsme tam jezdili i s dětmi, když byly malé. Bylo to tam teda moc krásné, ty jeskyně byly takové tajemné a ta pověst o propasti Macoše mě taky vždycky dostala svou romantikou a smutným koncem. Je to tam celkově takové krásné místo a nádherná příroda. Když tam někdy pojedeš, tak si to fakt užiješ.

Více
#4 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Moravský kras - tip na výlet
Krása, krása! Hned bych jela, ale je to daleko. Snad se jednou zadaří :)

Více
#5 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Moravský kras - tip na výlet
Moravský kras mám moc ráda - je tam hezká příroda. Mám ráda tu tajemnou atmosféru punkevních jeskyň a taky povšstmi opředenou Macochu. dá se tam chodit i s dětmi, ale pokocháte se i sami, když si chcete zajít na výšlap-

• admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více
#6 od admin
Moravský kras - tip na výlet vytvořil uživatel admin

Nevíte kam na výlet nebo dovolenou? Nechce se vám jezdit do ciziny? Navštivte Moravský kras, nejznámější krasovou oblast v České republice s přírodními skvosty jako je propast Macocha, Punkevní jeskyně, jeskyně Balcarka, Kateřinská jeskyně, jeskyně Výpustek neboSloupsko-šošůvské jeskyně. Na území Moravského krasu je dnes evidováno přes 1 100 jeskyní, v nichž žije 21 druhů netopýrů a více než 2000 druhů motýlů. Nachází se zde také jeskynní systém Amatérské jeskyně, který s navazujícími jeskyněmi měří téměř 35 km, což jej řadí k nejrozsáhlejším jeskyním systémům ve střední Evropě. Celková rozloha Moravského krasu činí 92 km2

Číst více ...

Čaje