× Diskuze a fórum o všem možném

Koloidní stříbro

Více
#1 od marjenka
Odpověděl marjenka pro téma Koloidní stříbro
Vím, že je to trochu mimo, ale moc mě bavilo číst, proč se říká šlechticům, že měli modrou krev, že jedli ze stříbrného nádobí, nepracovali na poli, a tak jim prosvítaly modřé žíly, nikdy předtím jsem na to nenarazila! Díky za zajimavé informace.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Koloidní stříbro
Takže všeho moc škodí? A taky koloidního stříbra. Raději než se jím léčit bude lepší až tak moc ho dobrovolně nevyhledávat, že? O argyrii, která není tak neznámá i mezi známými lidmi, jsem slyšela, opravdu je to na těch lidech poznat, že mají tak netypicky zabarvenou pokožku, působí to dost nepřirozeně.

Více
#3 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Koloidní stříbro
Tedy do toho bych asi nešla. Pojídání stříbra mi připadá tak nějak nepřirozené. Snad jedině kdyby bylo opravdu nejhůř a už bych nevěděla co.
Zaujala mě věta, že v přítomnosti koloidního stříbra nepřežije žádný organismus. A co člověk? To je taky organismus, nebo ne?

Více
#4 od manufaktura
Myslím si, že koloidní stříbro je zdraví prospěšně a doufám, že proběhla celá řada testů, které prověřili, že neškodí, ale naopak pomáhá.

Více
#5 od manufaktura
Přiznám se, že jsem sama ještě koloidní stříbro nevyužila a nezkoušela, i když jsem se o něm už mnoho dozvěděla. Vím, že je to takový pomocník ve zdravém životním stylu a že působí jako prevence řadě vážných onemocnění. Taky jsem si říkala, že bych ho mohla někdy zkusit.

Více
#6 od Alena
Odpověděl Alena pro téma Koloidní stříbro
Minimálně jsou dobré reference na koloidní stříbro při léčbě ran

Více
#7 od Kuba
Odpověděl Kuba pro téma Koloidní stříbro
Můj táta užívá pro své zdraví koloidní stříbro, ale je to bezpečné?

Koloidní stříbro není považováno za bezpečné a účinné přes všechna tvrzení výrobců zdravotních doplňků. Stříbro nemá žádný známý účel v lidském těle. Stejně tak není důležitým minerálem, jak tvrdí někteří prodejci stříbrných výrobků.
Produkty koloidního stříbra jsou vyrobeny z malých částic stříbra suspendovaných v kapalině - stejný typ z drahých kovů se používá v klenotech, zubních výplních, stříbrných příborech a jiném spotřebním zboží. Produkty koloidního stříbra jsou obvykle uváděny na trh jako doplňky stravy, které jsou přijímány ústy. Produkty koloidního stříbra také přicházejí ve formě pro injekční podání nebo aplikaci na kůži.
Výrobci koloidních stříbrných výrobků, často tvrdí, že jsou všelékem, posilují imunitní systém, bojují s bakteriemi a viry, a léčí rakovinu, HIV / AIDS, pásový opar, onemocnění očí a prostaty. Nicméně, žádné vědecké studie k vyhodnocení těchto zdravotních tvrzení nebyly v renomovaných lékařských časopisech publikovány. Ve skutečnosti, Food and Drug Administration přijala opatření proti některým výrobcům produktů koloidního stříbra pro nevyzkoušené zdravotní tvrzení.
Není jasné, jaké množství koloidního stříbra může být škodlivé, ale stříbro se může ukládat ve tkáních vašeho těla v průběhu měsíců či let. Nejčastěji to má za následek argyrii, modro-šedé zbarvení pokožky, očí, vnitřních orgánů, nehtů a dásní. Zatímco argyrie nepředstavuje závažný zdravotní problém, může to být kosmetická závada, protože nemizí, když přestanete stříbrné výrobky užívat.
Vzácně mohou nadměrné dávky koloidního stříbra způsobit možná nevratné vážné zdravotní problémy, včetně poškození ledvin a neurologické problémy, jako jsou záchvaty. Produkty koloidního stříbra mohou také reagovat s léky, včetně penicilaminu, chinolinu, tetracyklinu a tyroxinových léků.

• admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více
#8 od admin

Čaje