× Diskuze a fórum o všem možném

Jaký mobil?

Více
#1 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Jaký mobil?
Ano, manžel je hodný, ale mně s novým mobilem nebo nějakým technickým udělátkem radost neudělá, protože jsem vyloženě netechnický typ, a tak to moc neocením. Sice si na to nějak zvyknu, ale jaksi to není to pravé ořechové. Ale jinak ano, hodný manžel, zlatý manžel. On z toho má někdy větší radost, než já.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Jaký mobil?

Taky mám ráda svoj věci a nerada se jich zbavuju, ale to manžel nechápe a pořád by mi kupoval nové a nové vymoženosti.

To je ale hodný manžel! :woohoo:

Tak to je teda hrůza. Nový telefon a takhle zlobí. To můj starodávný tlačítkový je tak jednoduchý, že se na něm nemá co zkazit, tak si to s ním užívám. Já nevím, jestli bych ten chytrý chtěla, protože všecko, co chci, je psát SMS a zavolat tak, abych se v pohodě dovolala. A to mi splňuje.

Je to hrůza. Já také od mobilu nepotřebuju nic víc než normálně napsat zprávu a občas zavolat. Ještě foťák je celkem fajn, kdyby ovšem mi k němu dali kabel pro převod do PC. Ten mi nedali, ale hlavně že je tam spoustu nepotřebných věcí. Nějaké internety, hry a bůhví co ještě vůbec nepotřebuju. Ale mladí dnes na to prý nedají dopustit.

Více
#3 od marjenka
Odpověděl marjenka pro téma Jaký mobil?
Tak to je teda hrůza. Nový telefon a takhle zlobí. To můj starodávný tlačítkový je tak jednoduchý, že se na něm nemá co zkazit, tak si to s ním užívám. Já nevím, jestli bych ten chytrý chtěla, protože všecko, co chci, je psát SMS a zavolat tak, abych se v pohodě dovolala. A to mi splňuje.

Více
#4 od manufaktura
Taky mám ráda svoj věci a nerada se jich zbavuju, ale to manžel nechápe a pořád by mi kupoval nové a nové vymoženosti. Nechápu to, ale musím říct, že jsme si na chytrý mobil celkem zvykla. Manžel na něm má i pohádky pro děti, výukové kartičky, slovník, hry, takže se s ním vyřádí a nepřešel by k nechytrému ani za nic.

Více
#5 od Schwabka

A není to už nějaký starší mobil? SMS by přece měla dojít, i když v okamžiku přijetí vypínáte mobil.

Nene, mobilek je nový, loni od Jéžíška. Mně to právě s těma smskama taky štve, ale několikrát se mi to už stalo, tak ho raději nevypínám. Před tím jsem měla tlačítkový mobil nejmenované značky :P a ten byl úplně super a krásně fungoval. Akorát už začala odcházet baterka a hned se vybil Ale hlavně už byl na pohled hodně "jetý", takže jsem se začala stydět ho někde vytahovat. Ale nebýt toho, že se mi tak ošuntěl, mám ho doteď :)

Více
#6 od manufaktura
Ano, to je názor muže :) Ale ne každý má tolik peněz, aby si ho mohl pořídit. Sama s ním zkušenosti nemám, ale manžel o něm celkem dost mluví, takže je dost možné, že se jednoho dne ocitne také u nás doma a třeba si na něj zvyknu a manželovi ho zabavím :)

Více
#7 od admin
Odpověděl admin pro téma Jaký mobil?
Když mobil, tak jedině iphone :evil:

Více
#8 od manufaktura
A není to už nějaký starší mobil? SMS by přece měla dojít, i když v okamžiku přijetí vypínáte mobil. Já jsem si taky ze začátku celkem dlouho zvykala, ale teď jsem si na ty aplikace zvykla a dost mi dokáží ušetřit času - mám tam aplikaci na éčka v mobilu, což je super věc a moc ji používám v obchodech.

Více
#9 od manufaktura
Musím se přiznat, že když se mi z mého chytrého telefonu ztratí tužka, kterou píšu SMS a já mám pak cvakat jednotlivá písmenka rukou, tak u toho dost kleju, protože trefit se na ně, když jsou vedle sebe tak blizoučko, je pro je teda dost velký úkol.

Více
#10 od Schwabka

A můžu se zeptat, proč nemáte ráda dotykový displej - je na vás moc citlivý a nemůžete si v klidu napsat SMS, nebo když spadne na zem, tak je hned po něm? To by na to pomohlo pouzdro. Taky jsem na něj nebyla zvyklá, ale co už ho nějaký rok mám, tak je fajn.

Štve mě, že jen na něj sáhnu, už se něco zapne. Musela jsem se naučit brát ho do ruky ze strany. Myslím hlavně ráno, mám ho totiž i jako budík a pořádně na to po ránu nevidím, takže hrozí, že ho vypnu místo toho, abych si posunula buzení o pět minut.. taky jsou tyhle chytrý telefony díky přecpanosti naprosto pro mě zbytečnými aplikacemi docela poruchový.. byla jsem třeba zvyklá mobil na noc vypínat, aby mi nezářil u hlavy, ale s tímhle to nejde, protože se mi pak často zasekne přijímání smsek - v době vypnutí mi někdo napíše a když telefon pak zapnu, tak mi ta zpráva nedojde. Prostě zlatý tlačítkový Siemens :-)))

Více
#11 od Schwabka

Já nevím, já už mám nějaké roky, a tak bych si na ty obrovské mobily, co se nevejsou do jedné ruky, asi ani už nezvykla. Takže já mám takový ten klasický, co má tlačítka, je malý, není to takový ten drahý velký mobil, ale pro mě je výhodné, že má velký displej, velké písmenka.

Jj, velký displej, velká písmenka a tlačítka, moje řeč :-))

Více
#12 od marjenka
Odpověděl marjenka pro téma Jaký mobil?
Já nevím, já už mám nějaké roky, a tak bych si na ty obrovské mobily, co se nevejsou do jedné ruky, asi ani už nezvykla. Takže já mám takový ten klasický, co má tlačítka, je malý, není to takový ten drahý velký mobil, ale pro mě je výhodné, že má velký displej, velké písmenka.

Více
#13 od manufaktura
A můžu se zeptat, proč nemáte ráda dotykový displej - je na vás moc citlivý a nemůžete si v klidu napsat SMS, nebo když spadne na zem, tak je hned po něm? To by na to pomohlo pouzdro. Taky jsem na něj nebyla zvyklá, ale co už ho nějaký rok mám, tak je fajn.

Více
#14 od Schwabka
Záleží co od něj člověk očekává. Za mě dotykový displej už nikdy více!!! Bohužel mám asi smůlu a za pár let už jiné k mání ani nebudou.

Více
#15 od manufaktura
Taky bych podle vlastní zkušenosti doporučila chytrý mobil, který je dobrým pomocníkem při focení, emailování, přístupu na internet, má dotykový displej a řadu výhod a vychytávek, fakt jsem si na něj zvykla. A operační systém asi ten Android, Symbian už je zastaralý.

Více
#16 od Alena
Odpověděl Alena pro téma Jaký mobil?
Mě syn doporučuje něco kde je operační system Android

Více
#17 od bibi
Odpověděl bibi pro téma Jaký mobil?
Jedině iphone, odpůrci prominou:) ale nedám na něj dopustit ...

• Terka3
  • Avatar uživatele Terka3 Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
#18 od Terka3
Jaký mobil? vytvořil uživatel Terka3
Dobrý den, chci si koupit nový telefon, poradíte mi nějaký? Děkuji

Čaje