× Diskuze a fórum o všem možném

Bactoral - orální probiotikum

Více
#1 od Alena
Odpověděl Alena pro téma Bactoral - orální probiotikum
Stejně ale nechápu, jak ten Bactoral funguje

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od Alena
Odpověděl Alena pro téma Bactoral - orální probiotikum
Já mohu Bactoral jen doporučit, z www.lifestar.cz mi přišel poštou až domu o dost levněji a snad to nebylo placebo, ale úleva rychlá...

Více
#3 od kiki
Odpověděl kiki pro téma Bactoral - orální probiotikum
Batoral jsem neznala, myslela jsem, že probiotika jsou jen do střev, ale Bactoral nám zachránil dovolenou...myslim..:) něco na nás lezlo, nasadili jsme ho a do dvou dnů klid a ostatní s námi na horách to odstonali a o Bactoral nás i prosili..žeby placebo?

Více
#4 od kiki
Odpověděl kiki pro téma Bactoral - orální probiotikum
Vůbec jsem nevěděla, že taková probiotika jsou, vždycky jsem si myslela, že jsou jen ta střevní. Nakoupila jsem a ono to opravdu funguje, tedy pokud to není placebo, ale lékarnice to neznala, tak mi prodala pro děti dvoje jiná drahá střevní probiotika, takže to vyšlo až napotřetí :)

• admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více
#5 od admin
Bactoral - orální probiotikum vytvořil uživatel admin
...

Bactoral obsahuje probiotickou kulturu Streptococcus salivarius K12, která inhibuje růst bakterie Streptococcus pyogenes, která vyvolává bakteriální záněty horních dýchacích cest, faryngu, mandlí a středního ucha. Mnozí z nás znají probiotika, která se většinou užívají při průjmech, nejčastěji pak při průjmech zpsobených užíváním širokospektrých antibiotik. Bactoral je však probiotikum orální, bakterie osidlují dutinu ústní a horní cesty dýchací.

Číst více ...

Čaje