× Diskuze a fórum o všem možném

Elektronická cigareta - zdravé kouření

Více
#1 od Polárka
Odpověděl Polárka pro téma Elektronická cigareta - zdravé kouření
Nevidím na elektronický cigaretě nic trapnýho a tohle psát, dokud to sami nezkusíte, to nechápu.. Já jí kouřím a sama můžu potvrdit, že mi pomohla. Souhlasím s rozdělením těch závislostí na fyzickou a psychickou. Té fyzické se člověk zbaví “lehce“, já si pak nahradila nikotin jídlem:-D Ale dá se to zvládnout, vapour 2 kouřím s 0 % nikotinu, ale ta psychická? Přesně, jen tak sáhnout po cigaretě a zakouřit si. To je to, co bych si nedokázala odpustit. Takže díky za e-cigaretu, vážně.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od kiki
Mě to příjde vždycky až trapné, když vidím někoho s elektronickou cigaretou...buď kouřím, nebo ne ...

Více
#3 od Alena
Stejně buď někdo chce přestat kouřit nebo ne, elektronická cigareta mu v tom myslím moc nepomůže..

Více
#4 od kiki
Manžel kouří elektronickou cigaretu už 2 roky a je to znát hlavně na penězích, teda krom toho smradu...

• admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více
#5 od admin
Elektronická cigareta - zdravé kouření vytvořil uživatel admin
...

Kouření je jedna z nejčastějších závislostí dnešní doby a přestat kouřit je velmi obtížné. Závislost můžeme rozdělit na fyzickou a psychickou. Ta fyzická je způsobena neustálou potřebou dodávat tělu nikotin. Psychická závislost obnáší držet cigaretu v ruce, vydechovat dým, stereotypně sáhnout po cigaretě ve stresových situacích nebo naopak v kuřáckých pauzách s přáteli v práci. Zbavit se té psychické závislosti je mnohem těžší, než té fyzické. Dnes si vysvětlíme pojem elektronická cigareta a ukážeme si v čem jsou její výhody oproti klasické cigaretě a jak nám může pomoci přestat kouřit, nebo alespoň kouřit zdravě.

Číst více ...

Čaje