× Diskuze o nemocech

Nespavost

Více
#1 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Nespavost
Recept na dobrý spánek je opravdu pěkný a přitom vcelku nenáročný. Až na to uložení se ke spánku mezi 21-22 hodinou. To u mě rozhodně nepřipadá do úvahy. To ještě na vrcholu aktivity. kdy bych jinak vše stíhala, kdybych šla spát v 9? To by sova jako já ani neusnula. Mně se spí lépe ráno než večer. Když ale musím vstávat moc brzy, tak to je peklo :ohmy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od mss
Odpověděl mss pro téma Nespavost
Nespavostí tedy moc netrpím, ale myslím, že se to odvíjí od našeho života. Jaký máme zrovna den, jestli jsme ve stresu nebo jestli jsme spokojení. Já nemůžu usnout maximálně tak, když si odpoledne na hodinku lehnu, tak pak v noci nevím co by, jak nemůžu spát.

• admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více
#3 od admin
Nespavost vytvořil uživatel admin

Poruchy spánku projevující se zejména nespavostí dnes trápí velké množství populace. Spánek představuje pro lidský organismus nezastupitelnou část režimu, ve které probíhají regenerační procesy, na něž tělo v běžném denním režimu není schopno vynaložit příliš velké množství energie. Poruchy spánku se negativně projevují do všech oblastí lidského života, zejména pak zdravotní stav je považován za nejpostiženější. Co je vůbec spánek a proč je tak důležitý, jak by mělo vypadat prostředí, ve kterém spíme?

Číst více ...

Čaje