Diskuze o nemocech
Únava
- rybička
- Začátečník
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
od rybička
Odpověděl rybička pro téma Únava
Podle sebe odhaduji, že spousta neduhů a zdravotních potíží je spojeno s průmyslově vyráběnou stravou. Jsme na ni denně zvykáni, aby nám už nepřišlo divné, co to jíme. Moje tělo mě upozorní únavou, někdy i bolestí, když něco není v pořádku. Nedávno jsem si koupila tradiční oblíbenou sladkou tyčinku, kterou si pamatuji z dětství. Jenže od té doby v ní přibylo zbytečně mnoho chemikálií, se kterými si moje trávení neporadilo a přišla únava. Tělo dostávalo zabrat, jak se snažilo strávit ty neuvěřitelné chemické látky. Takže mám zase nadlouho klid od takových pochutin. Čím je jídlo jednodušší, tím lépe ho strávíme, aniž zbytečně namáháme trávicí soustavu.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- mss
- Pokročilý
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
od mss
Odpověděl mss pro téma Únava
Můj názor je takový, že když si den správně rozvrhneme, pořád něco děláme, samozřejmě s mírou, tak pak nemůžeme být přeci unavení. Všechno to je také o tom, jaký vedeme život, jak se stravujeme, jestli sportujeme. To je základ úspěchu. Pak se od toho odvíjí, jestli jsme pořád unavení nebo ne.
Poslední změna: uživatelem mss.
- admin
- Autor tématu
- Administrator
od admin
Číst více ...
Únava vytvořil uživatel admin
S pocity únavy bojuje dnes a denně stále více lidí. Zrychlující se životní i pracovní tempo, působení stresu a nevhodná životospráva, to vše stojí za stále se projevující únavou organismu.