× Diskuze a fórum o hubnutí a dietách

50 tipů na zhubnutí a zdravější životní styl

Více
#1 od karla87
Díky moc za doporučení, koupila jsem tablety Piperine s výtažkem pepře a taky ječmen a hubnu, a co doluežitejší citím se zdravější!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• barah
  • Návštěvník
  • Návštěvník
#2 od barah
Výtažek s pepře je velmí účinný, potlačují chuť. Osobní jsem vyzkoušela ho v kombinaci s ječmenem a funguje to docela dobře. Nezapomeňte taky pít hodně vody a zhubnete rychle!

Více
#3 od karla87
Znáte nějaké doplňky stravy nebo ovoce, bylinky, které jsou učinné pro rychlejší a jednodušší hubnutí?

Více
#4 od mss
Ono může být tipů třeba milion, ale najde se stejný počet lidí, co zvládne alespoň nějaké z těch důležitějších rad dodržet? Připadá mi, že to všechno začne krásnou euforií, a lidé se do hubnutí nadšeně vrhají přímo po hlavě, ale taky tak rychle dokážou zase sklouznout do stereotypu, který měli předtím. Důležité je odhodlání a jít si za svým cílem, a tak to není jen s hubnutím, tak to je třeba i s vysněnou prací. Nic není hned a už vůbec ne na počkání. Na všem musíme pracovat a pak nás podle zásluh čeká odměna. :)

Více
#5 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma 50 tipů na zhubnutí a zdravější životní styl

Celkem mě zaujalo, kolik bych měla přes den vypít, je jasné, že tolik moc nepiju. Taky se mi líbil bod o tom sebeodměňování se, to je taková pozitivní motivace. A hlavně poslední bod, udělat první krok zrovna a na nic nečekat.

Tak já piju celkem dost, hned po tom, co přijdu do práce, tak letím do kuchyňky a dám si sklenici vody, nebo si uvařím i čaj, podle toho, na co mám chuť a pak si další sklenici vody odnáším s sebou, abych mohla přes den upíjet.

Více
#6 od marjenka
Celkem mě zaujalo, kolik bych měla přes den vypít, je jasné, že tolik moc nepiju. Taky se mi líbil bod o tom sebeodměňování se, to je taková pozitivní motivace. A hlavně poslední bod, udělat první krok zrovna a na nic nečekat.

Více
#7 od manufaktura
A vydrželo vám to - zachovala jsem si tu dvoukilovou ztrátu hmotnosti? Nebo jste se pak normálně najedla a kila se vás zase držela? Mám problémy s jojo efektem, takže se bojím, že mi to potom, jak si přestanu psát jídlo do aplikace, zase všechno přiskočí.

Více
#8 od Dorothea
Mně hodně pomohlo počítání kalorií, jsou na to aji různé aplikace na internetu. Podle plánu jsem měla zhubnout 2 kg za měsíc, nepotřebovala jsem to nějak přehánět, jen se prostě dostat na normál. Ten měsíc jsem to opravdu vydržela a přesně 2 kg zhubla. takže za mě doporučuji :)

Více
#9 od manufaktura
Mně osobně pomáhá, když si napíšu do aplikace, kolik jsem toho snědla, ona mi přepočítá, kolik z denní dávky jsem si odjedla a kolik kalorií ještě můžu sníst, je to dobrý pomocník pro to, abych věděla, kolik si můžu dovolit ještě sníst, abych netloustla.

Více
#10 od Kuba
Tak co dělat už bychom věděli, nyní to trealizovat:)

• Dana
  • Návštěvník
  • Návštěvník
#11 od Dana
Perfektní počteníčko

• admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více

Čaje