Diskuze a fórum o dětech
Děti a mobily
- Koutská
-
- Nováček
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 2
od Koutská
Odpověděl Koutská pro téma Děti a mobily
Je to těžký v dnešní době, já jsem děti vždycky vedla k tomu, aby spíš lítali venku, počítač neznají a neumí používat, ale s mobilem je to horší. Syn ho dostal, je v první třídě, ale používá ho hlavně na to, že jezdí sám vlakem na kroužek, tak aby jsme byli v kontaktu a občas když jedeme na výlet, že si něco fotí sáma pak to ukazuje babi a dědovi. Jinak mu dovolíme sem tam si zahrát hru, nebo když jedeme někam autobusem nebo vlakem dlouho, poslouchá muziku. Ale jinak mi to přijde zbytečný aby na tom byli nalepený v tak mladém věku.
Poděkovali: MichalNovo
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Alena
-
- VIP EXPERT
-
od Alena
Odpověděl Alena pro téma Děti a mobily
Naprostý zákaz, chvíli smlouvání, ale nesmí se povolit, zde pomůže jen pevná vůle
- Elfman
-
Autor tématu
- Pokročilý
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
od Elfman
Děti a mobily vytvořil uživatel Elfman
Ahoj,
nelíbí se mi, jak všude kolem sebe vidím ty malé děti s mobilama, jak nevnímají pomalu nic kolem sebe, ani kamarády. A rozhodně nechci, aby takhle dopadly i moje děti, ale ten vliv okolí bude velký. Nemáte nějaké tipy, jak to u svých dětí omezujete? Nebo jak je naučit nestát se na mobilech závislými. Děkuji za rady
nelíbí se mi, jak všude kolem sebe vidím ty malé děti s mobilama, jak nevnímají pomalu nic kolem sebe, ani kamarády. A rozhodně nechci, aby takhle dopadly i moje děti, ale ten vliv okolí bude velký. Nemáte nějaké tipy, jak to u svých dětí omezujete? Nebo jak je naučit nestát se na mobilech závislými. Děkuji za rady