× Diskuze a fórum o bylinkách

Herbář

Více
#1 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Herbář
Já to jen tak zběžně prohlédla, ale třeba se tam dá něco najít. Osobní zkušenost s tím ale nemám.. Osobně bych si asi raději pořídila herbář v knižní papírové podobně. Nicméně jsem koukala co je tam zajímavých programů na různé věci. Jen kdyby na to měl člověk čas.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Herbář
Teda, vy jste hledač ztracené archy. Jste šikovná, ani jsem si neuvědomila, že na stahuj to není ve wordu. Je pravda, že na ulozto.cz je spoustu materiálu, který je užitečný nejen pro herbáře, ale také pro řadu jiných zajímavých koníčků a oborů.

Více
#3 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Herbář
Nějaký herbář jsem našla na uloz.to, snad by mohl být i ve wordu, ale jestli bude vyhovovat, to neumím posoudit. Na stahuj.cz je taky, ale ten není ve wordu. Pak je taky pár programů na tvorbu vlastního herbáře, ty vypadají zajímavě.

Více
#4 od manufaktura
Odpověděl manufaktura pro téma Herbář
Herbář jsem si vedla na základní škole, v nižším stupni, pak jsem spíš měla knihy typu Maria Treben, který jsem měla moc ráda, protože tam bylo taky spoustu užitečných rad. Ale zadarmo na internetu je jich určitě spousta, zkuste se podívat na Stahuj.cz snad tam něco najdete.

• Karel3
  • Avatar uživatele Karel3 Autor tématu
  • Začátečník
  • Začátečník
Více
#5 od Karel3
Herbář vytvořil uživatel Karel3
Nevíte, kde by se dal stáhnou zadarmo na internetu herbář? Rostliny s popisky v wordovském formátu?

Čaje