× Diskuze a fórum o bylinkách

Zbavte se migrény s touto domácí zázvorovou limonádou - čaj

Více
#1 od kamila.336
Na migrenu mi pomahaji jiz osvedcene kapky ci inhlace produktu od cbdex. Obsahuji vytazek z konopi a zabiraji i preventivne. Hned se mi vždy ulevi.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od Beata1
Když mně prostě zázvor nechutná a dělá se mi z něj blbě, asi proto ta limetka a med...zkusím, v nejhorším to vyleju :)

www.lifestar.cz - Ostropestřec mariánský nás baví :)

Více
#3 od Alena
Ja při nachlazení zázvor inhaluji a je to bajecne vac... Ale zazvor mne osobne moc nechutna a migrenu nemam, ale taky by mne zajimalo, jestli to nekdo na zmirneni prispevku pouziva ...

Více
#4 od Schwabka
Super, zítra jdu pro limetku a pro zázvor a vyzkouším :) Akorát bych se ráda zeptala, jakou roli v tom má ta perlivá voda. Neperlivá by nestačila? Já perlivou vodu totiž nepiju a doma ji většinou nemám. Vlastně nikdy.

• admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
Více
#5 od admin
Recept...

Mnoho lidí trpí migrénami. Pokud máte toto onemocnění, pociťujete bolest na jedné nebo na obou stranách hlavy. Normálně jsou migrény způsobeny různými faktory, zahrnujícími stres, únavu, hormonální změny, nebo vliv některých potravin jako jsou arašídy a čokoláda. Naštěstí existují některé přírodní způsoby namísto drog, jak zabránit migrénám. Můžete začít s níže uvedeným receptem na zázvorovou limonádu.

Číst více ...

Čaje