×
Diskuze a fórum o bylinkách
Libeček jako koření
- skolka
-
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
#1
od skolka
Odpověděl skolka pro téma Libeček jako koření
Libeček máme do polévky rádi. Na chleba jsem ho nezkoušela, ale do polévky je nezaměnitelně dobrý, protože má charakteristickou příchuť a také vůni. Semínka jsem do jídel na duchucení také nezkoušela. Takže díky za dobrý tip, do luštěnin a do salátů jsem libeček ještě taky nezkoušela.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- manufaktura
-
Autor tématu
- Offline
- SUPER SPECIALISTA
-
#2
od manufaktura
Libeček jako koření vytvořil uživatel manufaktura
Libeček jako koření
Pokud nejste těhotná, použijte maggi – libeček podle chuti. A i na chleba se sýrem, kde využijeme listy. Ty se hodí do polévek i omáček, ale i masových pokrmů nebo luštěnin nebo salátů. Aroma je velmi silné. Oddenky se upraví jako zelenina do polévky a plody – semena užijeme k dochucení jídla.
Pokud nejste těhotná, použijte maggi – libeček podle chuti. A i na chleba se sýrem, kde využijeme listy. Ty se hodí do polévek i omáček, ale i masových pokrmů nebo luštěnin nebo salátů. Aroma je velmi silné. Oddenky se upraví jako zelenina do polévky a plody – semena užijeme k dochucení jídla.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.