×
Diskuze a fórum o bylinkách
Kopr - opomíjená surovina v jídlech
- kiki
-
- Offline
- Expert
-
Méně
Více
- Příspěvky: 115
- Obdržená poděkování 0
#1
od kiki
Odpověděl kiki pro téma Kopr - opomíjená surovina v jídlech
Od mala prostě kopr nemůžu cítit, na mě je moc aromatický..
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Helena
-
- Offline
- Expert
-
Méně
Více
- Příspěvky: 98
- Obdržená poděkování 0
#2
od Helena
Odpověděl Helena pro téma Kopr - opomíjená surovina v jídlech
Tak ja jsem v te skupině lidí co kopr nesnáší
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- admin
-
Autor tématu
- Offline
- Administrator
-
#3
od admin
Kopr - opomíjená surovina v jídlech vytvořil uživatel admin
...
Číst více ...
Kopr většinou lidí milují nebo nesnáší. Pojďme si říci, proč bychom ho měli mít rádi nebo ho občas sníst i přes malinký odpor. Kopr totiž obsahuje řadu léčivých účinků, což málokdo z nás asi ví. Možná jen tušíte, že jste si k němu vypěstovali odpor ve školních jídelnách, ale nemusíte z něj vařit jen koprovou omáčku. Kopr se v moderní kuchyni používá i jako přísada do nejrůznějších dipů, pomazánek a polévek. Už to není jen tolik opěvovaná kulajda.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.