Po nemoci si vychutnejte jogurt či zákys z jihu Čech

Období chřipek a jiných nejen respiračních onemocnění momentálně dosahuje svého vrcholu. Lékaři na většinu chorob doporučují antibiotika, která sice pomohou v léčbě, nicméně dokonale rozhodí střevní mikroflóru. Ta se poté dlouhou dobu opět dává do původního stavu. Vy ale vašim střevům, žaludku a dalším orgánům můžete celou rekonvalescenci usnadnit. Jak? Velmi jednoduše, a to konzumací kvalitních jogurtů a výrobků obsahujících probiotické kultury. Mnohé zakysané výrobky se pouze tváří, že jsou v nich tyto látky přítomné. I proto se vyplatí vsadit na jogurty ve skle a kvalitní zákysy od společnosti Agro-la s.r.o.

Tradiční metoda výroby

Kvalitní zdravé jogurty a zákysy se vyrábějí tradiční metodou z plnotučného pasterovaného mléka, mléčných kultur a ovoce od známých a prověřených dodavatelů. Mléko je homogenizované, takže tuk nevytváří jakýsi shluk, ale je rovnoměrně rozptýlený kompletně v celém výrobku. Jogurty jsou plněny přímo do skla, kde následně procházejí procesem postupného zrání. Sklo se řadí mezi stoprocentně recyklovatelné materiály a nepojímá pachy z okolí. I zdravé zákysy jsou typické maximálně silnou chutí, hustotou a svěžestí. Mimo pozitivního působení na střevní mikroflóru vám budou skvěle chutnat.

Výjimečné účinky jogurtů i zákysů

V čem jsou jogurty a zákysy Agrola ještě výjimečné? Za zmínku stojí určitě absence jakýchkoli stabilizátorů a konzervantů. Obsahují vyšší množství bílkovin a vápníku, který je pro lidské tělo nezbytný. Samozřejmostí je i vysoký obsah přirozených čistých mléčných kultur. Zákysy jsou navíc ideální i pro celiaky mající naordinovanou bezlepkovu dietu.

Kde nakoupit zdravé jogurty a zákysy?

Veškerý zmiňovaný sortiment najdete v nejznámějších obchodních řetězcích jako Tesco, Albert a Globus. Za zvýhodněnou cenu můžete výrobky koupit i přímo v podnikové prodejně v Jindřichově Hradci.

Autor: Magazín o zdraví, nemocech, hubnutí, dietě, bylinkách a diskuzní forum

Musíte být přihlášení


Avatar uživatele Schwabka
Schwabka odpvěděl/a: #2
Lékaři na většinu chorob doporučují antibiotika - a je to správné? Antibiotika se dnes předepisují opravdu na vše, problém je v tom, že postupem času se vůči nim člověk stává imunním a už mu nezabírají. Mně když doktorka řekne, že mi dá antibiotika, tak jí řeknu, že je nechci. Nicméně někdy je to nezbytně nutné a potom je dobré dát si ten jogurt, akorát je trochu problém určit jaký. Takže rada v tomto článku se rozhodně cení - jogurty od této firmy určitě vyzkouším.