× Diskuze a fórum o zdravém životním stylu

Nahdaďte jíšku

Více
#1 od marjenka
Odpověděl marjenka pro téma Nahdaďte jíšku
Tak já mám zásmažku ráda, takže mně nevadí, když ji musím dvacet minut povařit, dávám ji skoro všude. Tak mě dost překvapilo, co lidé dávají do jídla místo ní. Já třeba když dělám svíčkovou, tak tam dám dost zeleniny, tak ji potom namixuju a tam teda zásmažku nedávám, protože už je to dost husté i tak.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • manufaktura
  • Avatar uživatele manufaktura Autor tématu
  • Offline
  • SUPER SPECIALISTA
  • SUPER SPECIALISTA
Více
#2 od manufaktura
Nahdaďte jíšku vytvořil uživatel manufaktura
Zátřepka se dává do smetanových omáček nebo do zelí a v mléce či smetaně rozmícháme hlatkou mouku, kterou je třeba spoň dvacet minut provařit. Šrob je vhodný pro celiaky a rozmíchá se ve vodě, nezaváří se tak dlouho a hodí se do čínské a mexické kuchyně. Zelenina se může povařit a mixovat, pak se pokrm zahustí přirozeně. Jak zahušťujete pokrmy vy?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Čaje