× Diskuze a fórum o vztazích

Sociální sítě - Mohou zničit vztah?

Více
#1 od Darja
Odpověděl Darja pro téma Sociální sítě - Mohou zničit vztah?
přes facebook nic osobního neřeším, jednak je ostatním potom nic, a chcili něco osobního někomu sdělit, řeknu mu to osobně....od toho podlě mne facebook není...sdílet fotky a být v obrazem otom, co dělají přátele mne baví, ale zas celý den u toho jistě nevysedávám...na to ani nemám čas a divím se lidem, co jsou k tomu přilepení od rána od večera

htttps://www.lifastar.cz

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od datlik7
Odpověděl datlik7 pro téma Sociální sítě - Mohou zničit vztah?
Já už jsem se několikrát setkala s tím, že v rámci komunikace s přítelem na právě zmíňovaném Facebooku může mnohokrát dojít k nedorozumění jakožto nesprávně vyloženému významu vět (třeba jen kvůli absenci smajlíku) a hádka je do pár minut na světě. Dopadne to tak, že si po všech těch zkušenostech řekneme, že za naši neshodu zase může Facebook, a proto si pro jistotu promluvíme z očí do očí. Vše se urovná a je klid :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#3 od Patník
Sociální sítě - Mohou zničit vztah? vytvořil uživatel Patník
V dnešní době je plný internet sociálních sítí a také té nejznámější, která se jmenuje Facebook. Mohou sociální sítě zničit vztah? Vztah je přeci založený na důvěře a pravdě a lásce. Jenže občas se na sociálních sítích může objevit nějaká věc (lež), kterou si ten druhý může špatně vyložit a problém je na světě. Jak takové věci řešíte vy? Máte také účet na sociálních sítích a už se vám někdy něco podobného stalo?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Čaje