× Diskuze a fórum o všem možném

Domácí sádlo

Více
#1 od skolka
skolka odpvěděl/a: Domácí sádlo
Ano, zkoušeli jsme doma škvařit domácí sádlo a je to opravdu delikatela. Doporučila bych vám první sádlo podlét trochu vodou, aby se zpočátku nepřiškvařilo a potom, kdy už bude skoro hotové, tak podlít trochou mléka, které mu dodá takovou růžovou barvu.

Please Přihlásit se or Vytvořit účet to join the conversation.

  • manufaktura
  • Avatar uživatele manufaktura Topic Author
  • Offline
  • SUPER SPECIALISTA
  • SUPER SPECIALISTA
Více
#2 od manufaktura
manufaktura created the topic: Domácí sádlo
Zkoušli jste někdy dělat domácí sádlo? Já jsem si koupila sádlo na škvaření a teď si z něj mám udělat škvarky, ale bojím se, že to buď nepoškvařím, nebo že to bude na uhel. Je nějaká doba, po jakou se to musí připravoat a je pomůcka, která mi pomůže určit, že už to je?

Please Přihlásit se or Vytvořit účet to join the conversation.