× Diskuze a fórum o hubnutí a dietách

Cukr v ovoci

Více
#1 od marjenka
marjenka odpvěděl/a: Cukr v ovoci

manufaktura napsal: V ovoci je hlavně fruktóza - to je ovocný cukr, který má nízky glykemický index, ale vysoký inzulinový index. A pokud je ovoce zralé a čerstvé, pak má i velký díl enzymů, které štěpí cukry v ovoci obsažené - zralost ovoce je ale moc důležitá. Taky má ovoce dost vlákniny, které zrychluje průchod jíla trávicím traktem.


Ovoce je jiné mlsání, než když si dáš po obědě tatranku nebo čokoládu nebo něco. Protože je to cukr - fruktóza. A je to také zdravější než se lákovat bílým cukrem co obsahuje sladkost nebo čokoládky.

Please Přihlásit se or Vytvořit účet to join the conversation.

Více
#2 od manufaktura
manufaktura odpvěděl/a: Cukr v ovoci
V ovoci je hlavně fruktóza - to je ovocný cukr, který má nízky glykemický index, ale vysoký inzulinový index. A pokud je ovoce zralé a čerstvé, pak má i velký díl enzymů, které štěpí cukry v ovoci obsažené - zralost ovoce je ale moc důležitá. Taky má ovoce dost vlákniny, které zrychluje průchod jíla trávicím traktem.

Please Přihlásit se or Vytvořit účet to join the conversation.

Více
#3 od StrnadPetr
StrnadPetr odpvěděl/a: Cukr v ovoci

Please Přihlásit se or Vytvořit účet to join the conversation.

Více
#4 od StrnadPetr
StrnadPetr odpvěděl/a: Cukr v ovoci
Jenže v ovoci je fruktoza a to je uplně nco jiného

Please Přihlásit se or Vytvořit účet to join the conversation.

Více
#5 od gábi
gábi created the topic: Cukr v ovoci
Ahoj, četla jsem, že třeba v jablku je 5 kostek cukru, to teda si není zas tak dobré jís ovoce na hubnutí,ne?

Please Přihlásit se or Vytvořit účet to join the conversation.